Training: Communicatie vaardigheden

Eén- of tweedaagse training in communicatievaardigheden. Feedback, effectief communiceren, overtuigingen, valkuilen en mogelijkheden leren kennen. Een waardevolle training die onmisbaar is voor alle medewerkers.

Communicatie grensverleggend; Via communicatie heb je altijd invloed op het gedrag van de ander. Je leert effectief te communiceren naar je directe collega(-s), leidinggevende, cliënt, medewerker, buurman-vrouw, ouders en verwanten, andere disciplines en het netwerk.

Roos van Leary

Door middel van de Roos van Leary,  krijg je inzicht in jouw eigen gedrag en in het gedrag van de ander. Het gaat niet om persoonlijkheden, het gaat om gedrag. Soms moet je daarvoor verder durven kijken dan je gewend bent en dat is altijd grensverleggend en winstgevend. Binnen je werkzaamheden leer je tijdens deze training effectief samen te werken.

Een van de mogelijkheden is dat er een acteur wordt ingezet, zodat je direct kunt ervaren hoe je (daadwerkelijk) communiceert, hoe je overkomt en hoe je invloed kunt hebben op het gedrag van die ander!

Reacties van diverse deelnemers na een training van Wil Trainingen:

  • “Ik vond de training actief, verhelderend, en praktisch, normaal vind ik een training snel saai, deze training is echt leuk en direct toepasbaar zowel op mijn werk als privé”.
  • “De humor en openheid van Wil maakte het makkelijker om soms moeilijke onderwerpen aan te pakken”.
  • “Wil is confronterend op een wijze die zeer respectvol is. Wat heb ik veel geleerd over mijzelf. Door de Roos van Leary kreeg ik echt het inzicht in mijn handelen en communiceren. Wil, bedankt hiervoor; ik kan weer verder”.
  • “Doordat het een interactieve dag was, ging de tijd erg snel voorbij. Het werken met de acteur is wel spannend en confronterend. Ik raad het iedereen aan, want het werkt goed. Jullie samenwerking was ook zeer prettig zodat de groep zich ook prettig voelde”.

        Meer weten? Neem contact op

Home Trainingen Communicatie vaardigheden